12 okt

Help ons de dieren te beschermen!

Help ons de dieren te beschermen!

Wij elfjes houden heel veel van de natuur en zorgen goed voor alle dieren, maar we kunnen het niet alleen! Gelukkig is er in Nederland een organisatie die zich inzet voor heel veel diersoorten, namelijk Jaarrond tuintelling. Woon je in Nederland dan hebben we ook jouw hulp hard nodig, doe vandaag nog mee met de tuintelling.

Er zijn heel veel tuinen in Nederland, maar niemand weet wat er eigenlijk allemaal leeft aan verschillende soorten vogels, vlinders, zoogdieren, amfibieën en insecten. Met jouw hulp komen we dat te weten en wat nog veel belangrijker is dat we dan weten welke dierensoorten het moeilijk hebben. Deze dieren kunnen we dan gericht gaan helpen en beschermen.

Zo weten we dat de bijen het de afgelopen jaren heel moeilijk hebben en zetten we ons zoveel mogelijk in om hen te helpen. Dat doen we door de juiste bloemen te verspreiden en de bijenkorven te beschermen.

Help je mee? Kijk snel op www.tuintelling.nl.

Naast de tuintelling is er hulp om dieren te herkennen, leer je hoe je ze het beste kunt helpen en zijn er allemaal leuke tips & trucs.